Home » Home » Mapa svih terena u Srbiji

Mapa svih terena u Srbiji

Na ovoj mapi možete videti sva poletišta u Srbiji. Cilj ove mape je da na najlakši način dodjete do poletišta gde god da se nalazite. Mapa je u Google Earth-u i svi markeri označeni aviončićem su poletišta, dok markeri označeni zastavicom su oficijalna sletišta. Sletišta nećemo postavljati za svaki start, samo za ona mesta gde mesto za sletanje nije vidljivo sa starta ili nisu očigledna na licu mesta.

Svaki start je obeležem njemu najbližim mestom u bazi Google Earth-a. Na taj način možete veoma lako pronaći put do starta ili njegove neposredne blizine, sa bilo koje lokacije na svetu.

To se radi na sledeći način:

Kada nađete na mapi željeni start (postavljanje kursora na marker će vam izaći ime starta), kliknite na marker (aviončić). Otvoriće se popup u kojem će pisati ime starta ili mesta iz neposredne blizine i “Directions”. Klikom na “Directions” otvara se Google Maps sa već ubačenim odredištem starta. Vama samo ostaje da ukucate gde se nalazite i izračunaće vam se udaljenost od starta, vreme za koje bi trebalo da stignete i nekoliko mogućih puteva (ako ih ima više).

Ova mapa će se takođe nalaziti u “sidebar”-u sa desne strane, bilo gde da se nalazite na sajtu.

KML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Serbian sites map

loading map - please wait...

Serbian sites map: 44.040219, 21.115723

One thought on “Mapa svih terena u Srbiji

  1. paraglidingserbia says:

    klikom na marker poletista otvara se popup na kome ima “Directions”. Klikom na “directions” otvara se google maps gde je potrebno samo ukucati npr. Beograd i enter. To je to. Prosto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Paragliding Serbia Team

Poštovani piloti, sve što želite objaviti, posavetovati ili bilo šta uraditi za dobrobit ovog sajta i naše zajednice, možete poslati na e-mail serbiaparagliding@gmail.com i mi ćemo vam izaći u susret. Ovo je sajt svih nas pa se tako i ponašajte!!! Dobri letovi

Pretraga postova po datumu

February 2018
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728