Home » Home » PWC Superfinale Task 5 LIVE

PWC Superfinale Task 5 LIVE

Juce je Vlajko fantasticno leteo, ali pred kraj je napustio grupu misleci da ce se task prekinuti zbog kise, sto se nije desilo. Nije uspeo da pronadje poslednji termal za gol i sleteo je svega 6km pre cilja. To je bacilo senku na fenomenalno letenje koje je demonstrirao do tada u tasku. Stabilno, visoko, kontrolisano… tako da ne sumnjamo da ce se vec danas isplatiti svo znanje, trening, talenat i forma koju poseduje. Idemo Vlajko!!!

Danas je mnogo bolji dan, puno sunca na startu, nadamo se da je ovo konacno pravi dan za trkanje, a ne kao dosadasnji za XC i prezivljavanje… Task 84km, startni cilindar se otvara u 16h po nasem vremenu.

REZULTATI

LIVETRACKING UZIVO UZIVO UZIVO!!!

Ova stranica ce se redovno osvezavati, tako da mozete pratiti uzivo desavanja sa danasnjeg taska!!! Da biste videli novosti morate stalno osvezavati stranicu!!!

[16:37] Vlajko je startovao odlicno. Trenutno su na prvoj okretnoj tacki, preleteli skoro 20km. Na termalu su. Vlajko nije medju najvisima, ali to je vodeca velika grupa…

[17:05] dve uporedne grupe idu u podjednakim pozicijama. Vlajko i njegova grupa vrte termal, neki su krenui, Vlajko je i dalje na termalu i visok